maandag 17 december 2012

Dag 3: leeg aanrecht

De droom van mij, al jaren, een leeg aanrecht.
Op de een of andere manier moet je bij mij altijd ruimte maken om eten te kunnen bereiden. Het staat altijd vol. Vooral de rechterkant is geen doorkomen aan. bij gebrek aan een vuilnisemmer staat daar het vuil opgestapeld om naar de grijze bak gebracht te worden. En dat is vaak best veel op een dag. Ongelooflijk hoeveel afval je toch hebt, en dat terwijl ik niet eens veel koop, maar alles zit drie dubbel verpakt, om gek van te worden.(vuilnisemmertje staat op verlanglijstje dus)
Dan heb ik ook nog eens zo'n "handig"aanrecht met wel twee spoelbakken. Dus twee kleine stukjes om andere dingen op te doen. Links is dan de plek naast het fornuis. Die staat ook meestal vol.
Nu had ik al de routine om meteen tijdens het koken al de rotzooi op te ruimen, zodat het "leeg" werd. Maar sapcentrifuge, suikerpot en bieslookplant nemen natuurlijk net iets teveel ruimte, plus de afwassponsjes en de afwasmiddel en het vaatdoekje natuurlijk......de kinders doen ook een duit in het zakje natuurlijk en zo staat het aanrecht vaker dan vaak gewoon vol. Met in de ene bak vuile vaat en in de andere de schone die droogdruipt......pfffff

Nou ik kan u allen vertellen, met enige trots en grote blijdschap, dat dat aanrecht vandaag echt helemaal leeggeruimd is. En ik ben van plan om dat zo te houden!!!!!!!
Ik wil nog op zoek naar een theelichtje, zodat de theepot daarop kan staan en een zeeppompje voor naast de kraan. Die ga ik straks halen, samen met de gummetjes die ik eigenlijk daarstraks al zou halen. Kan mooi in 1 ritje.
Zie hier het resultaat van dit klusje...tadaaaaa2 opmerkingen:

  1. Mohooi. Een leeg aanrecht is iets wat ik al heel lang 'kan'. Is echt heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jawel he....ik ben nog steeds heel tevreden en het aanrecht is nog steeds leeg, zo knap vind ik dat :)

      Verwijderen