vrijdag 14 december 2012

Dag 1

14 december 2012

Een project dus,
elke dag een kastje? Nou ja bijna dan, ik weet niet of het elke dag gaat lukken maar ik ga mijn best doen! Dapper graaf ik mezelf een weg naar een opgeruimd leven ;)

Gisteren het dressoir gedaan, ik heb toen geen foto's van voor gemaakt, alleen van een beetje rommel op de grond. ( zie boven) Het was nog niks van wat er lag voor ik begon met sorteren.
Wat zien we hier;
opladers, smurfensnot (!), babyfoon, dvd's, oud papier, blikje knikkers, zakje theelichtjes, zaklampje, kaartjes, boekjes, losse knikkers, laatje van kastje van dochter met stiekjes en speldjes, een leeg doosje, een stukje zwaar gekreukt naaipatronen-papier en een snipper behang(?)
Ja.....
De boeken en de mandjes met katoentjes/wolletjes enz en de manden met glozzies stonden op de bank en daar lagen ook de boeken die weg mogen. Dat laatste was een tas vol, zo'n grote extra stevige boodschappentas.
Als je nu denkt dat de kast leeg is geworden....nou nee, want de boeken van de vensterbank en die op de kast stonden staan er nu in. Wel ongeveer netjes, toen ik voor het laatst keek.

Eerlijk is eerlijk, het zou nog netter kunnen,maar ik ben tevreden ;)
♥ .¸¸.•´¯`•♥•´¯`•.¸¸.


3 opmerkingen:

 1. Geweldig ! Goed Bezig. Ik deel dezelfde wens als jij: een opgeruimd huis.En ook je hogere doelen deel ik. Leuk om te lezen. op Bibje ruimt op
  http://avonturijn.blogspot.nl/


  Hoi Avonturijn
  Ik heb je reactie even gecopied , want ik ben aan het sleutelen geweest en was toen de pagina kwijt :(
  joehee voor het overzicht van de reacties.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé ik zie nu pas dat je ook bent begonnen! Goed zeg! Enneh succes!!

  BeantwoordenVerwijderen