zondag 27 januari 2013

Kijk nou...

Ziet er goor uit, niet waar? Zo'n lapje met viezigheid, stof, modder, en nog veel meer......bacteriƫn yuck.
Tegenwoordig swiffer ik de kamer beneden weer, elke dag! jawel, gewoon elke morgen voor dat de dag echt vol aanvangt pak ik dat ding en maak ik zo'n doekje nat om te swifferen. Dat doe ik nu alweer een hele week. I.p.v. een paar keer per week stofzuigeren met die "er is geen betere", heb ik dit lichte gevalletje er maar weer eens bijgepakt. Gaat een stuk sneller.
Maar of het nu schoner maakt? Mhmhmhmhm.....
Dit is dus dag 5 van mijn geswiffer, en nog steeds zit dat ding tjokvol stof. Er komt geen einde aan dus. Of ik heb een ongelovelijk stoffig huis, of we maken er gewoon een zooitje van elke dag weer. Toch staan we echt niet elke dag van alles uit te wapperen in de huiskamer hoor, en ik swiffer de vensterbanken en zo net zo hard mee elke dag. Snap dus niet goed waar het vandaan komt. Vreselijk, om het zo te zien. Dat zie je met je stofzuiger niet, dan verdwijnt het de zak in.
Groot voordeel is wel dat in iedergeval elke ochtend de kamer eruit ziet om door een ringetje te halen. De vloer net zo mooi glad ziet als vroeger bij mijn ouders(die swifferden ook zo graag ;)
Een routine om mee door te gaan dus!!!!
 
(¯`v´¯) ♥
`*.¸.*.♥.✿´´¯`•.¸⁀°♡ ♥ .¸¸.•´¯`•♥•´¯`•.¸¸. 


3 opmerkingen:

 1. Grooot voordeel van Swifferen is ook dat je het in stilte kunt doen, veel rustgevender dan de stofzuiger. Ik denk dat ik het ook maar weer eens ga doen als tussendoortje. Maar in de keuken wordt het bij mij dan zo'n zootje, vanwege het onverwachte natte, als je snapt wat ik bedoel. Heb jij daar geen last van ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik snap wat je bedoelt, daarom is mijn swifferdoekje ook altijd natgemaakt. In de keuken ligt permanent een dweil voor gebruik, die wikkel ik trouwens ook altijd om de swiffer heen vanwege de gaatjes waar je het in vast kan stoppen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, jij maakt het swifferdoekje nat. Ga ik ook proberen !

   Verwijderen